مصرف صنایع در سامانه پایش مصرف مشترکین یزدی کنترل می شود
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد در دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه گفت : مصرف صنایع یزد در سامانه پایش مصرف مشترکین کنترل می شود.
به گزارش دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد ، مهندس علی جم در دیدار مدیران صنعت برق استان با آیت اله محمدرضا ناصری که به مناسبت روز صنعت برق ایران انجام شد ، با اشاره به جایگاه ممتاز استان به لحاظ مصرف صنعتی و بیشترین فروش انرژی در بخش صنعت ، افزود : 54 درصد مصرف برق استان در بخش توزیع مربوط به بخش صنعت ، 21 درصد مربوط به بخش خانگی و 13 درصد مربوط به بخش کشاورزی است.
وی یادآور شد : 2206 حلقه چاه از 2288 چاه کشاورزی موجود یعنی 96.3 درصد از چاه های کشاورزی استان از نعمت برق برخوردارند.
این مسئول کشف و برخورد قانونی با استخراج کنندگان ارز دیجیتال غیرمجاز ، کاهش 50 درصدی ساعات کار ادارات ، استفاده نکردن از کولر گازی در مناطق غیر گرمسیر یا قرار دادن دمای آن بر روی 26 درجه ، تعدیل روشنایی و کارهایی از این قبیل را از اقدامات خوب سال گذشته در کنترل مصرف برق تابستان برشمرد.
وی توصیه کرد : شهروندان یزدی اگر بر روی کولرهای آبی سایبان نصب کنند و دور موتور کولر را در حالت کند قرار دهند 50 درصد در مصرف برق و با قرار دادن دمای محیط روی 26 درجه در کولرهای گازی ، 20 درصد در مصرف صرفه جویی می کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد برنامه کاربردی برق من را ابزاری مطمئن برای ارائه همه خدمات مورد نیاز به مشترکین دانست و از استفاده افزون بر 100 هزار مشترک برق یزدی از این برنامه برای دریافت خدمات خبر داد.
مرجع خبر : دفتر روابط عمومی | کد خبر : 1968 | تاریخ ارسال خبر : 1401/02/11 - 23 : 10 قبل از ظهر گروه خبری: اخبار برگزیده | تعداد بازدیدکنندگان خبر: 237
خبری درج نشده است
تمام حقوق این سایت متعلق به شرکت توزیع نیروی برق استان یزد است استفاده از مطالب این پرتال با ذکر منبع بلامانع است